arlandagk_panorama
Foto: Pressbild/Upplands-Väsby Kommun
Här ligger OxundasjönFoto: Maps

Oxunda Vattensamverkan prisas

Den ideella organisationen Vattenakademin har delat ut sitt Stora pris till Oxunda Vattensamverkan som Sigtuna kommun är involverad i.

centrum_pask

Oxunda vattensamverkan är ett samarbete mellan sex kommuner, bland annat Sigtuna, Väsby och Sollentuna. Syftet är att öka vattenkvaliteten i sjön eftersom den rinner ut till Mälaren. Nu får Oxunda Vattensamverkan Vattenakademins Stora pris för sitt arbete undergång år rapporterar Mitt i Stockholm.

ica_pask

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

logistik_utbildning
fme_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

defacto_helsida
happyhomes_2019

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

valsta_utveckling
colorama_april2

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

bonava_helsida
centrum_pask_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

defacto_outsider
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
colorama_april
sigtunavatten_outsider