defacto_pan2020
Foto: Wings/Insändarbild

Övertidsseger för Wings

Wings tog två poäng borta mot Teg på lördagen efter seger på övertid i Winpos Arena.

Wings var steget efter i inledningen av matchen och drog på sig två utvisningar där Teg även fick chans i 5 mot 3. Dock visade sig boxplayspelet stämma tillsammans med Marcus Nygren i målet. Efter powerbreaks i mitten av perioden var det Wings som fick utdelning. Pontus Andersson gjorde mål direkt efter tekning. Andra blir mållös men Teg har de hetaste chanserna och 14-6 i skott. Sedermera kommer även den något välförtjänta kvitteringen för hemmalaget som 4.15 in i tredje får in en puck i numerärt överläge. Matchen går till övertid där Wings redan efter 23 sekunder avgör efter ett fint anfall som Isak Salqvist avslutar. Två välbehövliga poäng till Märsta alltså och en topplats i tabellen efter tre matcher.

connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

retro_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

helsida
liber_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
outsider
swedol_outsider
logistik_outsider
moderat_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
retro_outsider
centrum_sommar_outsider2022