defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Överraskande nederlag för Skånela

Skånela förlorade överraskande på lördagen borta mot Karlskrona.

HIF Karlskrona hade inför matchen mot Skånela bara en seger, Skånela hade på sina sju matcher fyra segrar och skuggade topplagen. Men 60 minuter senare hade Skånela åkt på ett överraskande nederlag. I första har man underläge med 3-4 mål stundtals och Karlskrona leder med 13-10 i paus.

Karlskrona behåller avståndet i första och Skånela lyckas aldrig komma närmare än 20-19. Efter en timeout från Karlskrona vid just 20-19 så rycker man åt sig en tremålsledning och går sedan även upp i ledning 25-21 med knappa sex minuter kvar att spela. Slutresultatet skrivs till 28-24.

Målen
Lindberg 8, Pewik 6, Ladan 5, Ganibegovic 2, Nielsen, Östling, Näslund

connys_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider