centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Överraskande nederlag för Skånela

Skånela förlorade överraskande på lördagen borta mot Karlskrona.

centrum_artikel

HIF Karlskrona hade inför matchen mot Skånela bara en seger, Skånela hade på sina sju matcher fyra segrar och skuggade topplagen. Men 60 minuter senare hade Skånela åkt på ett överraskande nederlag. I första har man underläge med 3-4 mål stundtals och Karlskrona leder med 13-10 i paus.

Karlskrona behåller avståndet i första och Skånela lyckas aldrig komma närmare än 20-19. Efter en timeout från Karlskrona vid just 20-19 så rycker man åt sig en tremålsledning och går sedan även upp i ledning 25-21 med knappa sex minuter kvar att spela. Slutresultatet skrivs till 28-24.

Målen
Lindberg 8, Pewik 6, Ladan 5, Ganibegovic 2, Nielsen, Östling, Näslund

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

speedy_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
nrh