defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Överraskande nederlag för Skånela

Skånela förlorade överraskande på lördagen borta mot Karlskrona.

centrum_farsdag_artikel

HIF Karlskrona hade inför matchen mot Skånela bara en seger, Skånela hade på sina sju matcher fyra segrar och skuggade topplagen. Men 60 minuter senare hade Skånela åkt på ett överraskande nederlag. I första har man underläge med 3-4 mål stundtals och Karlskrona leder med 13-10 i paus.

Karlskrona behåller avståndet i första och Skånela lyckas aldrig komma närmare än 20-19. Efter en timeout från Karlskrona vid just 20-19 så rycker man åt sig en tremålsledning och går sedan även upp i ledning 25-21 med knappa sex minuter kvar att spela. Slutresultatet skrivs till 28-24.

Målen
Lindberg 8, Pewik 6, Ladan 5, Ganibegovic 2, Nielsen, Östling, Näslund

fme_oktober
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

nrh
colorama_april2
connys
greeknight_outsider