moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Överraskande nederlag för Skånela

Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Det var en svängig första halvlek där båda lagen turades om att vara i ledning. På förhand skulle Skånela vinna men matcher ska också spelas. Skånela kom till start med flera på skade/sjukdoms-listan, bland annat Simon Lindberg. I första är det 10-10 i paus. Andra ser det ut som att Skånela ska lösa två poäng, man är i ledning men lyckas inte dra ifrån helt. Dock har man 21-18 med nio minuter kvar att spela. Sista nio blir en mardröm för hemmalaget.

Karlskrona är ikapp till 23-23 med 3.40 kvar att spela, man tar ledningen med två minuter kvar och får även in 23-25 med 15 sekunder kvar. Ridå ner. Skånela förlorar sista nio med 7-2. Tränare Jimmy Karlsson var givetvis allt annat än nöjd efter slutsignalen.
– Det är för dåligt, vi orkar inte knyta ihop säcken. Det är en dålig egenskap att vara sämst när det gäller. Bolltempot var inte bra nog, men vi får ändå till frilägen, vi som tränare måste lite på att dom gör mål. Deras målvakt var duktig, vi är bra försvarsmässigt men samtidigt sviker försvaret sista tio, Marcus var bra i målet. Det är tråkigt med sjudomar och att så många är borta samtidigt.

Målen
Östling 7, Ladan 4, Åkerman 3, Nilsson 3, Wärnmark 2, Tapper 2, Isberg, Nielsen

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider