moderat_jul_nyar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Överraskande förlust för RIK

Rosersbergs IK åkte på en överraskande förlust i omstarten av femman då Palestinska vann med 5-2 på Råbergsvallen.

Tidigare i veckan berättade RIK:s tränare Jörgen Lundqvist att man satsade på en bra start i höst för att slåss om en av topplatserna. När Palestinska gästade Råbergsvallen så blev det dock förlust med 5-2. Gästerna gjorde två mål inom loppet av 27 minuter. Emil Holmqvist reducerade i början av andra men kort därpå kom nytt mål för Palestinska. Joakim Nilsson satte 2-3 på straff med 22 minuter kvar. Kvitteringsjakten varade i knappa kvarten innan Palestinska drygade ut, på fem minuters övertid fastställdes slutresultatet.

RIK är tre poäng bakom Gimo som leder serien efter 13 omgångar. Nästa match spelas redan på lördag henna mot Gräsö-Norrskedika.

Målen
Holmqvist, Nilsson (straff)

centrum_helsida2020
oppethus_helsida
connys_helsida
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

nrh
connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider