moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Överraskande förlust för RIK

Rosersbergs IK åkte på en överraskande förlust i omstarten av femman då Palestinska vann med 5-2 på Råbergsvallen.

centrum_artikel

Tidigare i veckan berättade RIK:s tränare Jörgen Lundqvist att man satsade på en bra start i höst för att slåss om en av topplatserna. När Palestinska gästade Råbergsvallen så blev det dock förlust med 5-2. Gästerna gjorde två mål inom loppet av 27 minuter. Emil Holmqvist reducerade i början av andra men kort därpå kom nytt mål för Palestinska. Joakim Nilsson satte 2-3 på straff med 22 minuter kvar. Kvitteringsjakten varade i knappa kvarten innan Palestinska drygade ut, på fem minuters övertid fastställdes slutresultatet.

RIK är tre poäng bakom Gimo som leder serien efter 13 omgångar. Nästa match spelas redan på lördag henna mot Gräsö-Norrskedika.

Målen
Holmqvist, Nilsson (straff)

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

helsida_sommarlov
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out