defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Överraskande förlust för RIK

Rosersbergs IK åkte på en överraskande förlust i omstarten av femman då Palestinska vann med 5-2 på Råbergsvallen.

marstakalaset_artikel

Tidigare i veckan berättade RIK:s tränare Jörgen Lundqvist att man satsade på en bra start i höst för att slåss om en av topplatserna. När Palestinska gästade Råbergsvallen så blev det dock förlust med 5-2. Gästerna gjorde två mål inom loppet av 27 minuter. Emil Holmqvist reducerade i början av andra men kort därpå kom nytt mål för Palestinska. Joakim Nilsson satte 2-3 på straff med 22 minuter kvar. Kvitteringsjakten varade i knappa kvarten innan Palestinska drygade ut, på fem minuters övertid fastställdes slutresultatet.

RIK är tre poäng bakom Gimo som leder serien efter 13 omgångar. Nästa match spelas redan på lördag henna mot Gräsö-Norrskedika.

Målen
Holmqvist, Nilsson (straff)

sigtunavatten_standard
sommar
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
colorama_april2

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

defacto_helsida

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar