sommar
Utbudet och efterfrågan av Airbnb i Sigtuna kommun ökar

Övernattningar i Sigtuna efterfrågas

Sigtuna är efterfrågat bland sajten Airbnb:s användare: - Det känns smått galet, otroligt och naturligtvis väldigt roligt att intresset för Sigtuna finns med på denna lista, säger Eva Camél Fuglseth.

marstakalaset_artikel

Svenska användare av sajten Airbnb efterfrågar rum i Havanna, Plettenberg i Sydafrika, Greymouth på Nya Zeeland och därefter Sigtuna. Sigtuna är sedan tidigare den destination som har fjärde mest övernattningar i hela landet. Destination Sigtunas VD Eva Camél Fuglseth tror att Sigtuna lockar på grund av sin unika stadskärna och erbjuder en annorlunda upplevelse än exotiska resmål.
– Vi är glada över att ännu fler besökare upptäcker Sigtuna och dess unika utbud av historia, kultur och upplevelser. Vi ser med stor tillförsikt och stort självförtroende fram emot att ännu tydligare lyckas positionera Sigtuna som ett nationellt besöksmål under 2017, säger Eva Camél Fuglseth i ett pressmeddelande.

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
sommar
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

kontor_thaifong
sommar_centrum

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
colorama_april