defacto_pan
Utbudet och efterfrågan av Airbnb i Sigtuna kommun ökar

Övernattningar i Sigtuna efterfrågas

Sigtuna är efterfrågat bland sajten Airbnb:s användare: - Det känns smått galet, otroligt och naturligtvis väldigt roligt att intresset för Sigtuna finns med på denna lista, säger Eva Camél Fuglseth.

centrum_tvaar

Svenska användare av sajten Airbnb efterfrågar rum i Havanna, Plettenberg i Sydafrika, Greymouth på Nya Zeeland och därefter Sigtuna. Sigtuna är sedan tidigare den destination som har fjärde mest övernattningar i hela landet. Destination Sigtunas VD Eva Camél Fuglseth tror att Sigtuna lockar på grund av sin unika stadskärna och erbjuder en annorlunda upplevelse än exotiska resmål.
– Vi är glada över att ännu fler besökare upptäcker Sigtuna och dess unika utbud av historia, kultur och upplevelser. Vi ser med stor tillförsikt och stort självförtroende fram emot att ännu tydligare lyckas positionera Sigtuna som ett nationellt besöksmål under 2017, säger Eva Camél Fuglseth i ett pressmeddelande.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

happyhomes_2019

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

arlandagolf
banner_trerosor
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
sangensemble
defacto_helsida
connys

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sigtunavatten_standard
extravaganza_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider