julbanner
Cyklar ska märkas upp vid Märsta station och de som är övergivna flyttas på fredag.Foto: Google Streetview

Övergivna cyklar märks ut och rensas

Kommande vecka med start på måndag kommer cyklar som kommunen misstänker är övergivna att märkas ut.

Kommunen kommer att göra en genomgång av cyklar vid Märsta och Rosersbergs station. Om man misstänker att en cykel är övergiven så kommer den att märkas ut, står den fortfarande kvar efter en vecka så flyttas den till en uppställningsplats på Östra Bangatan. Syftet med genomgången är att skapa en tryggare och trevligare miljö. Märkningen startas på måndag och pågår fram till 18:e maj.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis

Så snöröjer kommunen i vinter

Nyheter Sigtuna kommun har i år tagit grepp om att informera kommuninvånarna om hur det ska skottas och en kontinuerligt uppdaterad sida i samband med snöfall.

sportfiskebanner2
defacto_host2018

Risk för blodbrist i julhelgen

Notiser Blodcentralen i Stockholms län meddelar att det inför julen behöver fyllas på i blodlagren: - Vi har kallat och påmint alla blodgivare de senaste veckorna men ändå inte kunnat få upp lagret till önskad nivå, säger Fredrik Boström, medicinskt ansvarig läkare på Blodcentralen i Stockholms län.

fme_jul
icavalsta_julbanner
EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

julbanner2
lager_bilnet
vanster_jul
connys
objekt2
objekt4
nrh_lania
funkis_2
sigtunavatten_standard
objekt3
komvuxq3_4
colorama_vinter
outsider