centrum_panorama2020
Receptionen på Hotell Kristina i SigtunaFoto: Pressbild

Överbliven plast en del av konstutställning

Arbetet med att skapa konst av plast från hotell i kommunen har nu resulterat i ett flertal utställningar.

Det var i somras som hotell- och konferensanläggningar i kommunen skickade oönskad plast till ungdomar som i en del av ett konstprojekt skulle skapa konst. Nu är arbetet klart vilket har resulterat i en ”Konstcirkus”. Konsten finns runt om inom Hållbar Destinations nätverkshotell. Hotell Kristina var snabba med att visa upp verken som finns i deras reception.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

salong_elisabeth_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
happy_homes_mars
defacto_helsida
speedy_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider