sap_pan
Foto: SAS

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

SAS ökar trafiken till de nordiska huvudstäderna och ett antal destinationer till USA från september. Man inför även nya destinationer i sitt europeiska nätverk. När hösten startar kommer det att finnas tolv inrikesdestinationer och 40 utrikes, varav några är till USA. Intresse fins för city- och weekendresor till Amsterdam, Dublin, Florens, Krakow och Prag från Arlanda.

helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
ewas_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

social_helsida
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

centrum_sommar2022_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
connys
nrh
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
outsider_social
swedol_outsider
ewas_outsider
event_outsider
moderat_outsider