center_pan21
Foto: SAS

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

SAS ökar trafiken till de nordiska huvudstäderna och ett antal destinationer till USA från september. Man inför även nya destinationer i sitt europeiska nätverk. När hösten startar kommer det att finnas tolv inrikesdestinationer och 40 utrikes, varav några är till USA. Intresse fins för city- och weekendresor till Amsterdam, Dublin, Florens, Krakow och Prag från Arlanda.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
bostad_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
eldsjal-helsida
andersojag
helsida_var2021

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
nrh
bostad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider