moderater_pan_sommar
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Över 3600 nya covidfall i veckan

Mellan 2-4 mars rapporterades drygt 3600 nya covidfall i länet: - Vi ser en fortsatt ökning av antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Mellan tisdag-torsdag denna vecka rapporterades det in drygt 3600 nya fall av covid-19 i Region Stockholm:
– Vi ser en fortsatt ökning av antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Nu ökar ansträngningen ytterligare för medarbetarna vid våra sjukhus. Hur det kommer att se ut de kommande veckorna styrs till stor del av hur vi alla kommer att följa de grundläggande reglerna. Håll två meters avstånd till andra, du ska stanna hemma vid första minsta symtom, jobba alltid hemma om du kan, tvätta händerna noga och ofta säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Av samtliga fall är det endast 11 som är provtappa på ett särskilt boende vilket innebär att det inte finns någon större smitta bland särskilda boenden runt om i länet. 346 stockholmare vårdades på akutsjukhus eller i geriatrisk vård, 51 av dessa har intensivvård. Sedan 2:a mars har 29 ytterligare avlidna rapporterats in och nu har drygt 3900 personer avlidit i Stockholm med covid-19, cirka 80 av dessa är hemmahörande i Sigtuna kommun.

ewas_helsida
mp_helsida_april

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

connys_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
connys
sfs_out
ewas_outsider
swedol_outsider
outsider_social
event_outsider