defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Arbetsförmedlingen

Över 300 sommarjobb ligger ute

Över 10 000 sommarjobb ligger ute på Arbetsförmedlingens hemsida i Stockholms län, drygt 300 av dessa finns i Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Det har listats rekordmånga sommarjobb ute i Stockholms län rapporterar SVT Stockholm. 10 000 jobb som rör sommarjobb, alltså inte enbart för ungdomar utan jobb som pågår under sommarperioden. För fem år sedan låg ”enbart” 5300 jobb ute i hela länet under sommarperioden, jobben har nästan fördubblats sedan dess. De flesta jobben finns inom vården där hemtjänst och äldreboende söker personal, likaså har hotellbranschen behov. De jobb som erbjuds via kommuner räknas inte in i i Arbetsförmedlingens siffror.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
rentawreck_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider