defacto_pan2020
Oskar Hedwall lämnar Skånela efter två säsongen för att spela under Jesper Östlund.

Östlund tar med sig Hedwall

Jesper Östlund tar med sig Oskar Hedwall till sin nya klubb Hallby.

Skånela må har förlängt med ett flertal nyckelspelare för den kommande säsongen men tappar nu Oskar Hedwall och sedan tidigare Jesper Filén. Hedwall som tidigare spelat med Alingsås är bekant med några spelare i Hallby och även tränaren Jesper Östlund så klart. I ett uttalande på Hallbys hemsida säger Östlund att Oskar är en spelare med stort hjärta och vilja:
– Jag tycker att det känns roligt att Oskar har valt Hallby och ser fram emot att fortsätta följa hans utveckling på nära håll, säger Östlund.

teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

colorama_jul

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

sigtunavatten_standard
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys