moderat_sommar
Oskar Hedwall lämnar Skånela efter två säsongen för att spela under Jesper Östlund.

Östlund tar med sig Hedwall

Jesper Östlund tar med sig Oskar Hedwall till sin nya klubb Hallby.

centrum_artikel

Skånela må har förlängt med ett flertal nyckelspelare för den kommande säsongen men tappar nu Oskar Hedwall och sedan tidigare Jesper Filén. Hedwall som tidigare spelat med Alingsås är bekant med några spelare i Hallby och även tränaren Jesper Östlund så klart. I ett uttalande på Hallbys hemsida säger Östlund att Oskar är en spelare med stort hjärta och vilja:
– Jag tycker att det känns roligt att Oskar har valt Hallby och ser fram emot att fortsätta följa hans utveckling på nära håll, säger Östlund.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh