centrum_host
Jesper Östlund bidrar till att utveckla handbollen i Uppsala.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Östlund utvecklar handbollen i Uppsala

Jesper Östlund kommer att få ett stort ansvar för att utveckla handbollen i Uppsala, dels med Celciusskolan men även Uppsala HK.

centrum_farsdag_artikel

Jesper Östlund går ner i tid på jobbet i Bergius i Märsta för att arbeta på Celciusskolan i Uppsala samt Uppsala HK. Men han kommer att kvarstå som tränare även i Skånela IF, arbetet i Uppsala sker på dagtid. Uppsala HK är mycket glada över att knyta Jesper till både klubbens ungdomslag och Celciusskolan:
– Jag är glad att få vara en del i det här projektet, att få jobba mer med handboll har alltid varit ett mål för mig. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper till en ny publik och även utvecklas personligen i mitt ledar- och tränarskap, kommenterar Jesper i ett pressmeddelande från Uppsala HK.

Sedan tidigare finns förre skånelatränaren Dagge Lundin i Uppsala HK:s seniorlag.

defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober
greeknighthelsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh