bostadsformedling
Jesper Östlund bidrar till att utveckla handbollen i Uppsala.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Östlund utvecklar handbollen i Uppsala

Jesper Östlund kommer att få ett stort ansvar för att utveckla handbollen i Uppsala, dels med Celciusskolan men även Uppsala HK.

centrum_artikel

Jesper Östlund går ner i tid på jobbet i Bergius i Märsta för att arbeta på Celciusskolan i Uppsala samt Uppsala HK. Men han kommer att kvarstå som tränare även i Skånela IF, arbetet i Uppsala sker på dagtid. Uppsala HK är mycket glada över att knyta Jesper till både klubbens ungdomslag och Celciusskolan:
– Jag är glad att få vara en del i det här projektet, att få jobba mer med handboll har alltid varit ett mål för mig. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper till en ny publik och även utvecklas personligen i mitt ledar- och tränarskap, kommenterar Jesper i ett pressmeddelande från Uppsala HK.

Sedan tidigare finns förre skånelatränaren Dagge Lundin i Uppsala HK:s seniorlag.

sommarlov_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
kcbygg_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider