moderaterna_sep2020
Jesper Östlund då det begav sig i SkånelaFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Östlund blir landslagstränare

Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

Jesper Östlund tog upp Hallby till Handbollsligan redan i sin debutsäsong med jönköpingslaget, i sin andra säsong höll han dem kvar i landets högsta serie. Nu har han utsetts till förbundskapten för U18-landslaget. Han tar över efter Tomas Axnér som blir förbundskapten för damlandslaget.
– Jag tvekade inte en sekund när frågan kom utan ser det här som en jätterolig utmaning. Jag får ett stort ansvar för framtiden för svensk handboll med utbildning och utveckling av unga talanger. Det är en ära att få leda ett landslag och någonting jag drömt om sedan jag blev tränare, säger Östlund i ett uttalande till Handbollförbundets hemsida.

Jesper och Jimmy ledde under flera år Skånelas herrlag, Jesper var ett tag även spelande tränare. Karriären fick dock ett abrupt slut på grund av skador. Idag är han 29 år och får ses som en meriterad tränare. Hans förhoppning på landslaget är att de ska hävda sig på högsta nivån. Många av spelarna har även fått chansen i Handbollsligan, konstaterar Östlund.

boisigtuna
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

kcbygg_aug_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider