bostadsformedling
Jesper Östlund då det begav sig i SkånelaFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Östlund blir landslagstränare

Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

centrum_artikel

Jesper Östlund tog upp Hallby till Handbollsligan redan i sin debutsäsong med jönköpingslaget, i sin andra säsong höll han dem kvar i landets högsta serie. Nu har han utsetts till förbundskapten för U18-landslaget. Han tar över efter Tomas Axnér som blir förbundskapten för damlandslaget.
– Jag tvekade inte en sekund när frågan kom utan ser det här som en jätterolig utmaning. Jag får ett stort ansvar för framtiden för svensk handboll med utbildning och utveckling av unga talanger. Det är en ära att få leda ett landslag och någonting jag drömt om sedan jag blev tränare, säger Östlund i ett uttalande till Handbollförbundets hemsida.

Jesper och Jimmy ledde under flera år Skånelas herrlag, Jesper var ett tag även spelande tränare. Karriären fick dock ett abrupt slut på grund av skador. Idag är han 29 år och får ses som en meriterad tränare. Hans förhoppning på landslaget är att de ska hävda sig på högsta nivån. Många av spelarna har även fått chansen i Handbollsligan, konstaterar Östlund.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
connys_helsida
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
swedol_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
nrh
kaa_outsider