centrum_panorama2020
Jesper Östlund då det begav sig i SkånelaFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Östlund blir landslagstränare

Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

Jesper Östlund tog upp Hallby till Handbollsligan redan i sin debutsäsong med jönköpingslaget, i sin andra säsong höll han dem kvar i landets högsta serie. Nu har han utsetts till förbundskapten för U18-landslaget. Han tar över efter Tomas Axnér som blir förbundskapten för damlandslaget.
– Jag tvekade inte en sekund när frågan kom utan ser det här som en jätterolig utmaning. Jag får ett stort ansvar för framtiden för svensk handboll med utbildning och utveckling av unga talanger. Det är en ära att få leda ett landslag och någonting jag drömt om sedan jag blev tränare, säger Östlund i ett uttalande till Handbollförbundets hemsida.

Jesper och Jimmy ledde under flera år Skånelas herrlag, Jesper var ett tag även spelande tränare. Karriären fick dock ett abrupt slut på grund av skador. Idag är han 29 år och får ses som en meriterad tränare. Hans förhoppning på landslaget är att de ska hävda sig på högsta nivån. Många av spelarna har även fått chansen i Handbollsligan, konstaterar Östlund.

salong_elisabeth_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

ridskola2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
marina_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider