moderaterna_juni
Lila Östervall Lyngbrant med silvermedaljen på Turkish OpenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Östervall Lyngbrant tvåa på Turkish Open

Kim Teakwondo har varit i Turkiet på Turkish Open där Lila Lyngbrant Östervall tävlade och tog silver.

Lilja Lyngbrant Östervall är rankad etta i Sverige inom kadett (12-14) 44 kilo. Hon åkte till internationella tävlingen Turkish Open där hon på väg till finalen slog ut deltagare från Turkiet, Azerbaijan och Ukraina. I finalen blev dock den tunisiska tjejen för svår. Tunisiskan som var ett huvud längre än de flesta andra deltagare hade utklassat alla på sin väg till finalen. Även Lilja fick se sig besegrad, 14-2, men insatsen var bra under de tre dagarna i Antalya.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

socialutmarkelse

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

val2018
outsider_defacto
connys
Norra Redovisningshuset
objekt3
sigtunavatten_standard
forskontor
objekt4
objekt2
yearlingsales
outsider_moderat
vuxentutbildning
nfc_vinter
veterankraft_standard
sap_outsider