arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild

Oro i Norrbacka efter brand och bombhot

Boende i Norrbacka uppges vara oroliga, inte bara efter branden i söndags utan för att en förskola i området bombhotades i fredags: - Jag är jätteorolig för mina barn, det händer jättemycket i området, säger en förälder.

banner_juni_artikel

En förskola i Norrbackaområdet bombhotades i fredags, enligt kommunen kom det in som en anonymt hot mot förskolan under förmiddagen:
– Polisen bedömde att hotet inte var skarpt men säkerhetsåtgärder vidtogs ändå och förskolan utrymdes, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig på Sigtuna kommun.

Alla barn och personalen flyttades under tiden till en närliggande förskola enligt Anna Jernberg Carlsson. Efter både hot och brand i bostadshuset i söndags där en person misstänks för mordbrand utrycker boende som märsta.nu pratat med oro för utvecklingen i området.
– Först bombhot och nu en brand, det händer saker hela tiden. Jag är orolig för mina barn, jag har även barn i Valstaskolan och där händer också jättemycket, säger en av de boende på Norrbacka som hört av sig till märsta.nu

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
oppning_helsida
colorama_april2
banner_juni_helsida
fme_helsida
sigtunavatten_standard
midsommar_valsta_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

oppning_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
nrh
sbrf_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys