defacto_panorama_mustasch
Foto: Insändarbild

Oro i Norrbacka efter brand och bombhot

Boende i Norrbacka uppges vara oroliga, inte bara efter branden i söndags utan för att en förskola i området bombhotades i fredags: - Jag är jätteorolig för mina barn, det händer jättemycket i området, säger en förälder.

centrum_farsdag_artikel

En förskola i Norrbackaområdet bombhotades i fredags, enligt kommunen kom det in som en anonymt hot mot förskolan under förmiddagen:
– Polisen bedömde att hotet inte var skarpt men säkerhetsåtgärder vidtogs ändå och förskolan utrymdes, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig på Sigtuna kommun.

Alla barn och personalen flyttades under tiden till en närliggande förskola enligt Anna Jernberg Carlsson. Efter både hot och brand i bostadshuset i söndags där en person misstänks för mordbrand utrycker boende som märsta.nu pratat med oro för utvecklingen i området.
– Först bombhot och nu en brand, det händer saker hela tiden. Jag är orolig för mina barn, jag har även barn i Valstaskolan och där händer också jättemycket, säger en av de boende på Norrbacka som hört av sig till märsta.nu

ica_oktober
fme_oktober

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
connys