januari
Foto: Daniel Iskander

Oro för smittspridning i samband med fiberinstallationer

SigtunaHem som håller på med installation av öppen fiber kan tänka sig flytta installationer om det finns önskemål från hyresgäster.

centrum_artikel

Installationen av Öppen fiber som pågår i SigtunaHems bestånd oroade hyresgäster som kontaktade märsta.nu med anledning av att installatörer arbetar i olika hushåll och kommer i kontakt med många olika personer varje dag.

Efter att märsta.nu uppmärksammat SigtunaHem på dilemmat så kommer SigtunaHem kontakta boende som berörs av installationerna just nu. Den som vill flytta en installation kommer att kunna göra det är beskedet från SigtunaHem. Installatören har också instruerats att avbryta uppdraget om det finns risk för smitta.
– För tillfället bedömer vi att arbetet med IT-installationer för öppet nät kan fortsätta. Men vi följer noggrant utvecklingen, och är redo att vidta ytterligare åtgärder om situationen förändras, uppger SigtunaHems redaktör Göran Pettersson.

ridskola2020_helsida
agy_oppethus-helsida
januari_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

prima_helsida
nrh
agy-outsider
moderat_outsider_jan
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out