sap_pan
Jimmy Karlsson, tränare

Optimism inför returen

Returen av Svenska Cupens åttondelsfinal mellan Skånela-IFK Kristianstad spelas ikväll på bortaplan för märstalaget: -Vi känner oss inte underlägsna men självklart är vi införstådda att det kommer krävas en fullträff, säger tränare Jimmy Karlsson.

panorama_centrum

Skånela vann första mötet mellan lagen med ett enda mål, 25-24. Vid vinst eller lika tar sig Skånela vidare. Kristianstad behöver vinna med mer än ett mål för att gå om. Blir det lika i totalen efter att båda matchernas resultat räknats samman så blir det en shoot-out, regeln om mål på bortaplan gäller alltså inte.
– Vi åker ner till Kristianstad med gott mod och även med stora förhoppningar. Vi har alla spelare tillgängliga och en god känsla. Vi ska kliva in i Kristianstad Arena ikväll med ett stort mod och en känsla av att vi har absolut allt att vinna. Vi känner oss inte underlägsna men självklart är vi införstådda att det kommer krävas en fullträff. Vi har jobbat fram en gameplan som vi tror på och nu ska vi bara gå för den till 100% så får vi se hur långt det räcker. Det ska hur som helst bli en riktig rolig match, säger tränare Jimmy Karlson i ett uttalande.

mote_helsida
pantamera_avc_helsida
division 4

Ny hemmaseger för MIK

Fotboll MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

defacto_helsida
social_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
kso_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mote_outsider
outsider_social
moderat_outsider
nrh
sfs_out
connys
mp_outsider2022
swedol_outsider
kso-duell_out