moderater_pan_sommar

Öppnar Fastoffice i Märsta

Fastpartner öppnar upp så kallat Fastoffice i Märsta för co-working.

Det lär finnas ett stort intresse för co-working i Märstaområdet så FastPartner etablerar lokaler i Märsta för den saken.
–  Det är väldigt roligt att efterfrågan finns så att Fastoffice kan fortsätta med sina nyetableringar. Vi har lyckats hyra ut ca 50 procent av våra kontorsrum och jag skulle inte bli förvånad om vi har full beläggning inom ett kvartal, berättar Felix Thorell, Förvaltare på Fastpartner.

Hyresgäster får moderna kontorslokaler med access till gemensamma ytor som kök, lounge och samtalsrum. Man har Fastoffice i flera platser runt om i landet, satsningen i Märsta sker i samband med expansion av lokaler i Uppsala och Väsby.

social_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_sfs
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
nrh
swedol_outsider
outsider_social
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
event_outsider
sfs_out
ewas_outsider
connys