defacto_pan2020

Öppet brev om att bevara Löwet

De borgerliga politikerna i kommunen gör gemensam sak och skriver ett Öppet brev till landstingsrådet Anna Starbrink (L) om att Löwenströmska ska behållas.

centrum_artikel

Kommunalrådet Dan Rosenholm (L) har haft sina duster med den borgerliga oppositionen i kommunfullmäktige men nu gör kvartetten gemensam sak. Olov Holst (M), Gill Brodin (C) och Karsten Bjärbo (KD) skriver tillsammans med Rosenholm ett Öppet brev till landstingsrådet Anna Starbrink (L) gällande Löwenströmska.

Syftet är att Löwenströmska i Väsby ska behållas. Landstinget har beslutat om att ett antal närakuter ska reduceras från dagens 17 till 12, det är dock inte beslutat att Löwenströmska omfattas. I det Öppna brevet skriver dem att Löwenströmska under 2015 besöktes av 24 000 patienter och att hela 96 procent av dem färdigbehandlades utan ytterligare besök på annat sjukhus.
– För invånarna i nordliga Storstockholm, och för Arlanda som tillväxtmotor för hela Sverige, uppmanar vi därför våra partivänner i landstinget att bevara och utveckla närakuten Löwenströmska.

teatergrillen_helsida
aretslarling
connys_helsida
2020_helsida
sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
connys
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider