moderater_pan_sommar

Öppet brev om att bevara Löwet

De borgerliga politikerna i kommunen gör gemensam sak och skriver ett Öppet brev till landstingsrådet Anna Starbrink (L) om att Löwenströmska ska behållas.

Kommunalrådet Dan Rosenholm (L) har haft sina duster med den borgerliga oppositionen i kommunfullmäktige men nu gör kvartetten gemensam sak. Olov Holst (M), Gill Brodin (C) och Karsten Bjärbo (KD) skriver tillsammans med Rosenholm ett Öppet brev till landstingsrådet Anna Starbrink (L) gällande Löwenströmska.

Syftet är att Löwenströmska i Väsby ska behållas. Landstinget har beslutat om att ett antal närakuter ska reduceras från dagens 17 till 12, det är dock inte beslutat att Löwenströmska omfattas. I det Öppna brevet skriver dem att Löwenströmska under 2015 besöktes av 24 000 patienter och att hela 96 procent av dem färdigbehandlades utan ytterligare besök på annat sjukhus.
– För invånarna i nordliga Storstockholm, och för Arlanda som tillväxtmotor för hela Sverige, uppmanar vi därför våra partivänner i landstinget att bevara och utveckla närakuten Löwenströmska.

defacto_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
mp_outsider2022
kso-duell_out
pantamera_out
sfs_out
moderat_outsider