sommar
Abboud Elias IskandarFoto: Privat

Öppen begravning av Abboud Iskandar på onsdag

På onsdag begravs Abboud Iskandar i Syrisk-Ortodoxa kyrkan i Valsta: - Alla får komma och hedra vår pappa, hälsar familjen via märsta.nu

Abboud Elias Iskandar avled hastigt förra tisdagen på Cypern. Han har nu flugits till Sverige och de formella handlingarna har hanterats av familjen vilket innebär att han nu kan begravas.

En öppen begravning sker på onsdag klockan 13.00 i Syrisk-Ortdoxa kyrkan. Familjen låter hälsa att alla som vill vara med och hedra Abboud Iskandar är välkomna. Samtidigt kommer Valsta Livs att under onsdagen att hedra honom med wienerbröd utanför lokalen.

Abboud Iskandar verkade sedan tidigt 80-tal i Valsta, han drev Iskandars Livs i Valsta Centrum och sedermera Valsta Livs. Han kämpade för att göra Valsta till en bättre plats och var politiskt engagerad i Moderaterna där han var mångårig fullmäktigeledamot och förtroendevald.

I samband med begravningen kan det förekomma trafikstörningar på Valstavägen. Familjen hoppas att märsta- och valstabor har överseende med detta. Polis och kommunen är informerad om att det kommer vara mycket folk och fordon kring kyrkan på onsdag.

defacto_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Man stökade på Max

Blåljus En man omhändertogs enligt Lagen om omhändertagande av berusade sedan han stökat och uppträtt hotfullt på Max.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Planer för tiggeriförbud avskrivs i kommunen

Politik Något tiggeriförbud ligger inte inom räckhåll i Sigtuna kommun, detta då det saknas majoritet för ett förbud i fullmäktige.

arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
defacto_outsider