panorama_centrum
Abboud Elias IskandarFoto: Privat

Öppen begravning av Abboud Iskandar på onsdag

På onsdag begravs Abboud Iskandar i Syrisk-Ortodoxa kyrkan i Valsta: - Alla får komma och hedra vår pappa, hälsar familjen via märsta.nu

Abboud Elias Iskandar avled hastigt förra tisdagen på Cypern. Han har nu flugits till Sverige och de formella handlingarna har hanterats av familjen vilket innebär att han nu kan begravas.

En öppen begravning sker på onsdag klockan 13.00 i Syrisk-Ortdoxa kyrkan. Familjen låter hälsa att alla som vill vara med och hedra Abboud Iskandar är välkomna. Samtidigt kommer Valsta Livs att under onsdagen att hedra honom med wienerbröd utanför lokalen.

Abboud Iskandar verkade sedan tidigt 80-tal i Valsta, han drev Iskandars Livs i Valsta Centrum och sedermera Valsta Livs. Han kämpade för att göra Valsta till en bättre plats och var politiskt engagerad i Moderaterna där han var mångårig fullmäktigeledamot och förtroendevald.

I samband med begravningen kan det förekomma trafikstörningar på Valstavägen. Familjen hoppas att märsta- och valstabor har överseende med detta. Polis och kommunen är informerad om att det kommer vara mycket folk och fordon kring kyrkan på onsdag.

liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

2020_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

marinan_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
ewas_outsider