defacto_panorama_mustasch
Abboud Elias IskandarFoto: Privat

Öppen begravning av Abboud Iskandar på onsdag

På onsdag begravs Abboud Iskandar i Syrisk-Ortodoxa kyrkan i Valsta: - Alla får komma och hedra vår pappa, hälsar familjen via märsta.nu

centrum_farsdag_artikel

Abboud Elias Iskandar avled hastigt förra tisdagen på Cypern. Han har nu flugits till Sverige och de formella handlingarna har hanterats av familjen vilket innebär att han nu kan begravas.

En öppen begravning sker på onsdag klockan 13.00 i Syrisk-Ortdoxa kyrkan. Familjen låter hälsa att alla som vill vara med och hedra Abboud Iskandar är välkomna. Samtidigt kommer Valsta Livs att under onsdagen att hedra honom med wienerbröd utanför lokalen.

Abboud Iskandar verkade sedan tidigt 80-tal i Valsta, han drev Iskandars Livs i Valsta Centrum och sedermera Valsta Livs. Han kämpade för att göra Valsta till en bättre plats och var politiskt engagerad i Moderaterna där han var mångårig fullmäktigeledamot och förtroendevald.

I samband med begravningen kan det förekomma trafikstörningar på Valstavägen. Familjen hoppas att märsta- och valstabor har överseende med detta. Polis och kommunen är informerad om att det kommer vara mycket folk och fordon kring kyrkan på onsdag.

defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
ica_oktober

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
connys
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2