sommar
Abboud Elias IskandarFoto: Privat

Öppen begravning av Abboud Iskandar på onsdag

På onsdag begravs Abboud Iskandar i Syrisk-Ortodoxa kyrkan i Valsta: - Alla får komma och hedra vår pappa, hälsar familjen via märsta.nu

Abboud Elias Iskandar avled hastigt förra tisdagen på Cypern. Han har nu flugits till Sverige och de formella handlingarna har hanterats av familjen vilket innebär att han nu kan begravas.

En öppen begravning sker på onsdag klockan 13.00 i Syrisk-Ortdoxa kyrkan. Familjen låter hälsa att alla som vill vara med och hedra Abboud Iskandar är välkomna. Samtidigt kommer Valsta Livs att under onsdagen att hedra honom med wienerbröd utanför lokalen.

Abboud Iskandar verkade sedan tidigt 80-tal i Valsta, han drev Iskandars Livs i Valsta Centrum och sedermera Valsta Livs. Han kämpade för att göra Valsta till en bättre plats och var politiskt engagerad i Moderaterna där han var mångårig fullmäktigeledamot och förtroendevald.

I samband med begravningen kan det förekomma trafikstörningar på Valstavägen. Familjen hoppas att märsta- och valstabor har överseende med detta. Polis och kommunen är informerad om att det kommer vara mycket folk och fordon kring kyrkan på onsdag.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
sommar_centrum
happyhomes_2019
sommar
arlanda_golf_juli
bonava_juli_hel
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Lång kö för solcellsbidrag

Nyheter Kön för att få solcellsbidrag är lång och pengarna kommer inte räcka till: - Energimyndigheten har gjort en prognos att pengarna ska räcka till ärenden som kom in 2018, säger Anne-Jeanette Johansson, handläggare på Länsstyrelsen i Stockholm, till Mitt i Stockholm.

sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider