Onödigt spännande för Skånela

Skånela kunde ha punkterat matchen mot Aranäs helt men släppt in dem i matchen sista kvarten.

centrum_artikel_host

Skånela begav sig till Aranäs för att spela match. Där såg det ut att bli en komfortabel seger i och med att Skånela i paus hade ledning med hela nio bollar, 19-10. Hemmalaget åt dock upp boll för boll och med en kvart kvar skiljer bara fyra bollar. Sen blir det än mer spännande sista tio minuterna. Aranäs är i praktiken ikapp och med 8.34 kvar är det 23-23 på resultattavlan. Lagen turas om att göra mål ett par minuter och först när Vilma Wiberg gör två mål på raken som betyder ledning med 28-26 för Skånela så kan man börja andas ut. Skånela har 29-28 med 1.48 kvar att spela, Aranäs lyckas inte få in någon mer boll utan det blir även slutresultatet.

Målen
Sarenbrant 9, Lannermalm 4, Wiberg 4, Kardell 2, Olofsson 2, Libom 2, Vinelund 2, Sigg, Lindgren, Schaffer, Lindén

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

steningekompani_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.