moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Onödigt spännande för Skånela

Skånela kunde ha punkterat matchen mot Aranäs helt men släppt in dem i matchen sista kvarten.

centrum_artikel

Skånela begav sig till Aranäs för att spela match. Där såg det ut att bli en komfortabel seger i och med att Skånela i paus hade ledning med hela nio bollar, 19-10. Hemmalaget åt dock upp boll för boll och med en kvart kvar skiljer bara fyra bollar. Sen blir det än mer spännande sista tio minuterna. Aranäs är i praktiken ikapp och med 8.34 kvar är det 23-23 på resultattavlan. Lagen turas om att göra mål ett par minuter och först när Vilma Wiberg gör två mål på raken som betyder ledning med 28-26 för Skånela så kan man börja andas ut. Skånela har 29-28 med 1.48 kvar att spela, Aranäs lyckas inte få in någon mer boll utan det blir även slutresultatet.

Målen
Sarenbrant 9, Lannermalm 4, Wiberg 4, Kardell 2, Olofsson 2, Libom 2, Vinelund 2, Sigg, Lindgren, Schaffer, Lindén

happyhomes_sommar2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider