bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Onödigt spännande för Skånela i länsderbyt

Skånela ledde från start till slut mot Tyresö och borde ha vunnit komfortabelt: - Vi gjorde det onödigt spännande, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

Skånela såg ut att göra processen kort med Tyresö i länsderbyt. Efter en kvart ledde märstalaget med 12-6.
– Vi visar hur bra vi är första kvarten. Men vi blir bekväma sen, speciellt i frilägen, säger tränare Jimmu Karlsson.

Tyresö plockade in mål efter mål kommande tio minuterna men in till paus lyckades Skånela roffa åt sig en fyramålsledning, 17-13. Även i andra är ledningen konstant 3-4 mål fram till ca femton minuter kvar då Tyresö pressar märstalaget. Det skiljer vid flera tillfällen bara en enda boll. Först när Simon Lindberg sätter 28 och 29-26 kan man slappna av. Sista fyra minuterna bir en transportsträcka och matchen slutar 31-29.

Jimmy Karlsson var inte nöjd med de 29 insläppta målen och inte heller det faktum att man missar en massa chanser. Han skickade in båda sina målvakter i spel för att skapa lite ny energi:
– Jag ville ha båda igång, det är inte Axels prestation som gör att jag byter ut honom, säger Karlsson.

Axel Åhlin Andersson var nöjd över att laget tar vinsten och de två poängen:
– Det var svårt för mig och Jesper en stor del av matchen. Första är vi bra bakåt, i andra orkar vi inte med deras 7-6. Det är svårt att vinna matchen för oss målvakter. Första är det klockrent, jag borde haft fler räddningar där. Men vi vinner, det är viktigast just nu.

Målen
Lindberg 10, Pewik 6, Ladan 5, Näslund 4, Östling 3, Sjölin 2, Wallin 1,

defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider