centrum_panorama2020
Olyckan skedde i rikting mot MärstaFoto: Magnus Granhagen

Olycka vid Plantagen

En trafikolycka med två bilar inblandade inträffade på väg 263 i höjd med Plantagen.

centrum_artikel

Olyckan skedde i korsningen väg 859/263 vid Plantagen där det pågår en ombyggnation. Två bilar krockade och under räddningsinsats och bärgning var framkomligheten mot Märsta kraftigt begränsad, köerna sträckte sig hela vägen bort mot korsningen till väg 273. Kring 13-tiden var det återigen normal framkomlighet förbi platsen.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
nrh
studeravidare_outsider