arlandagolf_pan_aug
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Olycka stängde E4:an norr om Märsta

En trafikolycka inträffade under eftermiddagen och stängde E4:an mot Uppsala i flera timmar.

marstakalaset_artikel

Olyckan inträffade mellan två personbilar kring 14.40-tiden några kilometer norr om Måby. Vägen mot Uppsala stängdes av i flera timmar i samband med räddningsarbetet och köerna var kraftiga. En person fick föras till sjukhus och polis har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik mot en förare som inte höll tillräckligt med avstånd till framförvarande fordon.

happyhomes_2019
kontor_thaifong

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
colorama_april2
sommar_centrum
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar