centrum_panorama2020

Olycka på väg 263 vid Til

Två bilar krockade på väg 263 vid Til under morgonen.

centrum_artikel

Under morgonrusningen krockade två personbilar på väg 263 i höjd med Til, Märstavägen. Den ena bilen hade kört in i den andra bakifrån. Det rådde stora framkomlighetsproblem i samband med räddningsinsatsen. Strax före klockan 9 var det klart på platsen, det är oklart om någon förts till sjukhus men polis upprättade en anmälan om vårdslöshet i trafik gällande den förare som körde det fordon som orsakade olyckan.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
speedy_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
nrh