moderat_sommar
Fredrik Olsson stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Olsson stannar

Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

centrum_artikel

Talangen Fredrik Olsson lär ha varit ett hett villebråd i handbollssverige inför kommande säsong, men Skånela meddelar att han stannar i Märsta.
– Att Fredrik väljer att stanna sänder signalerar att det vi gör är bra och vi återigen spänner bågen. Fredrik får mycket ansvar av mig och tar mycket ansvar och han gör det mycket bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Skadad under hösten
Fredrik hade en tung höst som förstördes av en skada men har varit lysande under den vår som nästan bar Skånela hela vägen till kval.
– Får han vara skadefri framöver hoppas jag att han kommer ta nästa kliv på sin utvecklingstrappa. Jag är mycket glad att få fortsätta jobba med Fredrik då han är en mycket ambitiös kille och har sunda värderingar vilket jag värdesätter högt, fortsätter Karlsson.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

helsida_sommarlov

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

centrum_helsida2020
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
nrh
studeravidare_outsider
swedol_outsider