defacto_pan2020
Fredrik Olsson stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Olsson stannar

Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

centrum_artikel

Talangen Fredrik Olsson lär ha varit ett hett villebråd i handbollssverige inför kommande säsong, men Skånela meddelar att han stannar i Märsta.
– Att Fredrik väljer att stanna sänder signalerar att det vi gör är bra och vi återigen spänner bågen. Fredrik får mycket ansvar av mig och tar mycket ansvar och han gör det mycket bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Skadad under hösten
Fredrik hade en tung höst som förstördes av en skada men har varit lysande under den vår som nästan bar Skånela hela vägen till kval.
– Får han vara skadefri framöver hoppas jag att han kommer ta nästa kliv på sin utvecklingstrappa. Jag är mycket glad att få fortsätta jobba med Fredrik då han är en mycket ambitiös kille och har sunda värderingar vilket jag värdesätter högt, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida
sportlov_sigtuna

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

aretslarling
2020_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
connys
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider