centrum_panorama2020
Fredrik Olsson stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Olsson stannar

Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

centrum_artikel

Talangen Fredrik Olsson lär ha varit ett hett villebråd i handbollssverige inför kommande säsong, men Skånela meddelar att han stannar i Märsta.
– Att Fredrik väljer att stanna sänder signalerar att det vi gör är bra och vi återigen spänner bågen. Fredrik får mycket ansvar av mig och tar mycket ansvar och han gör det mycket bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Skadad under hösten
Fredrik hade en tung höst som förstördes av en skada men har varit lysande under den vår som nästan bar Skånela hela vägen till kval.
– Får han vara skadefri framöver hoppas jag att han kommer ta nästa kliv på sin utvecklingstrappa. Jag är mycket glad att få fortsätta jobba med Fredrik då han är en mycket ambitiös kille och har sunda värderingar vilket jag värdesätter högt, fortsätter Karlsson.

EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider