defacto_panorama_mustasch
Fredrik Olsson stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Olsson stannar

Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

Talangen Fredrik Olsson lär ha varit ett hett villebråd i handbollssverige inför kommande säsong, men Skånela meddelar att han stannar i Märsta.
– Att Fredrik väljer att stanna sänder signalerar att det vi gör är bra och vi återigen spänner bågen. Fredrik får mycket ansvar av mig och tar mycket ansvar och han gör det mycket bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Skadad under hösten
Fredrik hade en tung höst som förstördes av en skada men har varit lysande under den vår som nästan bar Skånela hela vägen till kval.
– Får han vara skadefri framöver hoppas jag att han kommer ta nästa kliv på sin utvecklingstrappa. Jag är mycket glad att få fortsätta jobba med Fredrik då han är en mycket ambitiös kille och har sunda värderingar vilket jag värdesätter högt, fortsätter Karlsson.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
centrum_host_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

nrh
colorama_april2
greeknight_outsider
connys