defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Olsson stannar i Skånela

Nyckelspelaren Fredrik Olsson som i år även debuterat i landslagssammanhang stannar i Skånela över kommande säsong: - Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning, kommenterar tränare Jesper Östlund.

centrum_farsdag_artikel

Fredrik Olsson var en av Skånelas viktigaste offensiva spelare den gångna säsongen som slutade med en sjätteplats för Märstalaget. Olsson svarade för 123 mål och togs även ut i U20-landslaget i somras.
– Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning. Det är en spelare med höga ambitioner som gärna tränar ett pass för mycket än ett för lite. Han har de två senaste säsongerna varit riktigt bra offensivt och har utvecklat sitt genombrott och försvarsspel under tiden. Han har fått ta ett stort ansvar denna säsong och har infriat våra förväntningar. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling på nära håll även nästa säsong, säger tränaren Jesper Östlund, i ett pressmeddelande.

Samtidigt meddelar klubben att egna produkten Andreas Söderman signerat kontrakt. Söderman är en viktig kugge i försvaret men varit skadad i perioder. Östlund kallar Söderman för en ”viktig pusselbit” och en ”kulturbärare”.

centrum_farsdag
happyhomes_2019
ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh