defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Olsson stannar i Skånela

Nyckelspelaren Fredrik Olsson som i år även debuterat i landslagssammanhang stannar i Skånela över kommande säsong: - Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning, kommenterar tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel

Fredrik Olsson var en av Skånelas viktigaste offensiva spelare den gångna säsongen som slutade med en sjätteplats för Märstalaget. Olsson svarade för 123 mål och togs även ut i U20-landslaget i somras.
– Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning. Det är en spelare med höga ambitioner som gärna tränar ett pass för mycket än ett för lite. Han har de två senaste säsongerna varit riktigt bra offensivt och har utvecklat sitt genombrott och försvarsspel under tiden. Han har fått ta ett stort ansvar denna säsong och har infriat våra förväntningar. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling på nära håll även nästa säsong, säger tränaren Jesper Östlund, i ett pressmeddelande.

Samtidigt meddelar klubben att egna produkten Andreas Söderman signerat kontrakt. Söderman är en viktig kugge i försvaret men varit skadad i perioder. Östlund kallar Söderman för en ”viktig pusselbit” och en ”kulturbärare”.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider