moderaterna_riksdag
Full aktivitet på O´Learys.Foto: Insändarbild
Lokala företag är med och bygger igång O´Learys inför julen.Foto: Insändarbild

O´Learys öppnar igen

Bara timmar efter att O´Learys utsattes för en explosion är beskedet att man är igång igen från klockan 17: - Det är många lokala företagare som ställt upp och gjort detta möjligt, säger Daniel Altun, delägare på O’ Learys, till märsta.nu

centrum_artikel

Det var vid tretiden natten mot lördagen som O´Learys utsattes för en explosion. Ett ärende som polisen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Delägaren på O’Learys Daniel Altun berättar för märsta.nu att man direkt satte igång arbetet med att få ordning på restaurangen med hjälp av lokala företag.
– Vi är glada över att det finns så många engagerade företagare som ställer upp med kort varsel och ställer i ordning restaurangen.

Daniel Altun poängterar att det inte finns någon hotbild mot restaurangen sedan tidigare och kommuninvånare kan vara trygga vid ett besök. All planerad verksamhet kommer att fortsätta med start klockan 17.00 på lördagen. Festen som man planerat för Juldagen kommer också att äga rum.

dack-helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
oppethus_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

mp_host_helsida
flygskola_helsida
defacto_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

2020_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
mp-outsider
flygskolan_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out