centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Ökning av flygklagomålen

Hittills i år har över 3500 ärenden gällande kompensation från flygbolag kommit in till Attunda tingsrätt.

centrum_jul_artikel

Hela förra året kom det in 1500 ärenden gällande kompensation från flygbolag till Attunda tingsrätt, hittills i år har det kommit in över 3500 ärenden rapporterar SVT Snabbkollen. Det gäller kompensation för försenade och inställda flyg. En stor del av ärendena drivs av företag som har som affärsidé att driva passagerares fordringar alternativt att de köper fordringarna enligt SVT Snabbkollen.

centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

tp_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

defacto_jul

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh
julbord
trainingpartner_jobb_outsider