defacto_pan2020
Polis utesluter inte att det kan finnas ett samband mellan branden och mordet

Oklart samband mellan mord och brand

Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

centrum_artikel

I ett inlägg på Facebook kommenterar Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna nattens händelser.

När det gäller branden så pågår den fortfarande och insatsen är igång med eftersläckning. Så fort det är möjligt ska teknisk undersökning genomföras. Man dementerar också uppgifter om att det ska finnas en koppling mellan den misstänkte för hotet i torsdags och branden då den som hotade skolan sitter frihetsberövad.

Polisen har nu identifierat den som hittades avliden i Rävsta och man kan bekräfta att det är en minderårig person. Polisen kan varken utesluta eller bekräfta kopplingar mellan branden i Sigtuna, mordet samt händelsen med hotet i torsdags. Polis finns på plats i Sigtuna under dagen och kvällen.

Tips kan lämnas på 114 14

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening