panorama
Foto: Insändarbild/Märsta IK

Oklart om Märstas plats till fyran trots allt

Det kanske inte blir en plats i fyran för Märsta IK trots allt. Tidigt på torsdagen fick man besked om att det gick ut fel info från Upplands Fotbollförbund till Märsta IK Dam: - Vi håller på att undersöka detta, säger Camilla Folmér-Hansen på Märsta IK.

Plats i fyran eller inte? Det är inte klart än för Märsta IK. Under onsdagen var det glädjerop och firande efter att man fått besked från Upplands FF om att man fått en plats. Nu kommer nytt besked om att det var en miss från Upplands FF om vilka som ska få spela i fyran. ”Det blev ett fel i filöverföringen”, ska förbundet ha skrivit i ett mail till Märsta IK.

I det dokument som Upplands FF lagt Upplands FF till föreningar gällande anmälan av lag till herr- och damserierna framgår att Vaksala dragit sig ur Division 4. Serien består således enbart av 10 lag trots att Vaksala skickats ner till femman. Under dagen ska Märsta IK undersöka saken närmare enligt tränaren Camilla Folmér-Hansen.

corner_helsida
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

helsida
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider