moderater_pan_sommar
Tord och Helene Olsson driver Herresta Lada och märker av ökat intresse för parrelationskursenFoto: Pressbild

Ökat intresse för parrelationskurs

I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

centrum_artikel

I helgen var det dags igen, Herresta Lada höll parrelations-kurs. En aktivitet som man hållit på med i över tio år och gett till allt från par från Försvarsmakten till vanliga par som vill bättra på sin kommunikation.
– Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, berättar Tord Olsson.

Det handlar alltså inte om parterapi utan snarare att förbättra på sin relation om man tycker att kärleksrelationen blivit sämre. Man har nu också inlett ett samarbete med Stora Brännbo Hotell och Konferens där man kombinerar kursen med middag på kvällen. Kampanjen Love-Sigtuna är också något som varit med och tagit initiativ till enligt Tord Olsson.

koppar_helsida
helsida_var2021
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
flygskola_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

julmarknad_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
oppethus_outsider
koppar_outsider
swedol_outsider
flygskolan_outsider
dack-outsider
nrh
julmarknad_outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider