defacto_pan2020
Tord och Helene Olsson driver Herresta Lada och märker av ökat intresse för parrelationskursenFoto: Pressbild

Ökat intresse för parrelationskurs

I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

I helgen var det dags igen, Herresta Lada höll parrelations-kurs. En aktivitet som man hållit på med i över tio år och gett till allt från par från Försvarsmakten till vanliga par som vill bättra på sin kommunikation.
– Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, berättar Tord Olsson.

Det handlar alltså inte om parterapi utan snarare att förbättra på sin relation om man tycker att kärleksrelationen blivit sämre. Man har nu också inlett ett samarbete med Stora Brännbo Hotell och Konferens där man kombinerar kursen med middag på kvällen. Kampanjen Love-Sigtuna är också något som varit med och tagit initiativ till enligt Tord Olsson.

2020_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

nationaldag_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

helsida
retro_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
logistik_outsider
connys
outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nationaldag_out
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider