arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Ökade kontroller på E4:an denna vecka

Denna vecka kommer Polisen att ha Nationell Trafiksäkerhetsvecka med fokus på brott på väg.

banner_juni_artikel

Polisens närvaro kommer att synas under vägarna i hela landet denna vecka eftersom det är Nationell Trafiksäkerhetsvecka. Enligt Polisen ligger fokus på att upptäcka brott som sker i anslutning till och på väg. Alltså kriminella som använder vägnätet som ett led i sin brottsplan. Insatserna kommer att fokuseras till det större vägnätet som Europavägar och Riksvägar.
– En stor del av de kriminella använder sig av vägen för att komma till och ta sig från en brottsplats. Detta sker oftast via huvudvägnätet som gör snabb förflyttning möjlig genom landet,  berättar Ursula Edström, trafikstrateg vid polisen, i ett pressmeddelande

colorama_april2
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida
fme_helsida
ica_valsta_choklad
sbrf_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

oppning_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

connys
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
nrh
sh_oppet
sh_bovard_out
fme_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
sbrf_outsider
defacto_outsider