budget_panorama
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Ökade kontroller när Polisen har trafiksäkerhetsvecka

Denna vecka kommer Polisen att genomföra en trafiksäkerhetsvecka med fokus på brott på väg.

fraga_liberalerna

Mellan 11-17 maj genomför polisen en trafiksäkerhetsvecka där man ska fokusera på Brott på väg, detta eftersom många kriminella använder vägnätet som en del i sin brottsplan.
– Internationella stöldligor använder sig generellt sett av huvudvägnätet för att göra stölder på många olika geografiska platser under kort tid. Genom kontroller av fordon, förare och passagerare kan vi upptäcka brottslighet som använder vägnätet på olika sätt, berättar Ursula Edström, trafikstrateg vid polisen, i ett pressmeddelande.

Det är oklart vilka vägar som kommer att vara föremål för polisens kontroller men sannolikt blir E4:an en av dessa. I samband med kontrollerna brukar polisen upptäcka stöldgods, vapen, ammunition, narkotika och även efterlysta personer. Polisen kommer också att göra kontroller mot utlänningslagen i samband med insatsen.

kristina_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

julen_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

meko_helsida
2020_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
nrh
manskold_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
kristina_outsider
julen_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider