moderater_pan_sommar
Foto: Thai Airways

Ökad tillgänglighet när Thai Air återstartar

Thai Airways återstartar trafiken till Thailand och ökar även avgångarna till Bankgok.

centrum_artikel

Under pandemin har trafiken mellan Arlanda-Thailand varit begränsad eller obefintlig. Thai Airways stoppade trafiken nästan direkt efter att covid-19 ansågs vara en pandemi. Men från 6:e november kommer flygbolaget trafikera Arlanda-Phuket en gång per vecka, på lördagar, och Arlanda-Bangkok två gånger i veckan, tisdag och torsdag. I och med återstarten ökar tillgängligheten till och från Sverige-Thailand. Finnair har tidigare meddelat att de ska flyga på sträckan Arlanda-Phuket.

julmarknad_helsida
koppar_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
2020_helsida
jul2021
flygskola_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_var2021
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021