nationaldag_pan
Foto: Thai Airways

Ökad tillgänglighet när Thai Air återstartar

Thai Airways återstartar trafiken till Thailand och ökar även avgångarna till Bankgok.

Under pandemin har trafiken mellan Arlanda-Thailand varit begränsad eller obefintlig. Thai Airways stoppade trafiken nästan direkt efter att covid-19 ansågs vara en pandemi. Men från 6:e november kommer flygbolaget trafikera Arlanda-Phuket en gång per vecka, på lördagar, och Arlanda-Bangkok två gånger i veckan, tisdag och torsdag. I och med återstarten ökar tillgängligheten till och från Sverige-Thailand. Finnair har tidigare meddelat att de ska flyga på sträckan Arlanda-Phuket.

2020_helsida
logistik_sigtuna_helsida
helsida
centrum_sommar2022_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

retro_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

connys_helsida
liber_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

defacto_helsida
mp_helsida_april
nationaldag_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
retro_outsider
connys
nationaldag_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
logistik_outsider
outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider