moderaterna_panorama
Foto: MMS-Bild

Ökad polisiär närvaro i Valsta

Med anledning av att Valsta utsetts till Riskområde kommer den polisiära bevakningen att öka.

Igår framkom att Valsta klassas som riskområde av polisen, det finns risk att Valsta blir klassat som ett särskilt utsatt område om inte trenden bryts trenden. Med klassningen riskområde så ska man återgå till normalläge är det tänkt och polisen samarbetar med ett antal aktörer, som kommunen. Regionpolischef Mats Löfving uttalade sig i Radio Stockholm under torsdagen med anledning av de nya områdena.
– Det blir mer intensiv polisbevakning med fokus på lokalt närvarande polis, det är inte bara synlig polis utan en en polis som syns mindre och som bekämpar kriminella nätverk, sa Löfving enligt Radio Stockholm.

connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
mp_outsider2022
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider