moderater_pan_sommar
Foto: MMS-Bild

Ökad polisiär närvaro i Valsta

Med anledning av att Valsta utsetts till Riskområde kommer den polisiära bevakningen att öka.

centrum_artikel

Igår framkom att Valsta klassas som riskområde av polisen, det finns risk att Valsta blir klassat som ett särskilt utsatt område om inte trenden bryts trenden. Med klassningen riskområde så ska man återgå till normalläge är det tänkt och polisen samarbetar med ett antal aktörer, som kommunen. Regionpolischef Mats Löfving uttalade sig i Radio Stockholm under torsdagen med anledning av de nya områdena.
– Det blir mer intensiv polisbevakning med fokus på lokalt närvarande polis, det är inte bara synlig polis utan en en polis som syns mindre och som bekämpar kriminella nätverk, sa Löfving enligt Radio Stockholm.

dack-helsida
flygskola_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

mp_host_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
helsida_var2021
oppethus_helsida
happyhomes_sommar2020

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
koppar_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
flygskolan_outsider
jul_outsider
oppethus_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
koppar_outsider
julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider