moderater_pan_sommar
Foto: Ryanair

Ökad efterfrågan hos Ryanair

På grund av ökad efterfrågan hos Ryanair så lanserar man ännu en linje från Arlanda.

panorama_centrum

Ryanair etablerar Jenny bas på Arlanda som kommer att vara fullt utbyggd i vår, men redan i slutet av månaden ska man ha två flygplan stationerade på Arlanda och ett 20-tal linjer, både ut till Europa och inrikes. Med anledning av ökad efterfrågan kommer man också nu att lansera en linje till Venedig från Arlanda, den startar 29:e mars två gånger i veckan.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

connys_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

defacto_helsida
helsida_sfs
social_helsida
mote_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
mote_outsider
mp_outsider2022
outsider_social
sfs_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
kso-duell_out
connys
swedol_outsider