center_pan21
Foto: Ryanair

Ökad efterfrågan hos Ryanair

På grund av ökad efterfrågan hos Ryanair så lanserar man ännu en linje från Arlanda.

centrum_artikel

Ryanair etablerar Jenny bas på Arlanda som kommer att vara fullt utbyggd i vår, men redan i slutet av månaden ska man ha två flygplan stationerade på Arlanda och ett 20-tal linjer, både ut till Europa och inrikes. Med anledning av ökad efterfrågan kommer man också nu att lansera en linje till Venedig från Arlanda, den startar 29:e mars två gånger i veckan.

connys_helsida
dack-helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

defacto_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider