defacto_pan2020
Foto: Pressbild

OK/Q8 tar kampen mot matsvinn

OK/Q8 i Arlandastad ansluter sig till maträddar Karma som innebär att butiken kan sälja mat med kort datum för halva priset.

fraga_liberalerna

OK/Q8-stationer i länet ansluter sig till maträddarappen Karma som innebär att butiken kan sälja mat med kort datum för halva priset. Bara under september räddade stationerna i Stockholm 566 kilo mat från att hamna i soptunnan. Mat som är fullt ätbar behöver nu inte längre slängas. Som kunde är det nu inte svårare än att man kan få mat som är ätbar men till ett bilade pris och man betalar direkt i Karma-appen, därefter hämtas den ut över disk hos OK/Q8.

kristina_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

connys_helsida
helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

kkdk_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

julen_helsida
defacto_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

2020_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

meko_helsida
manskold_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

outsider
manskold_outsider
budget_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
kristina_outsider
kkdk_outsider
julen_outsider
meko_outsider