defacto_pan
Gert Höglund och Rune ÖhlundFoto: Pressbild/Sverigedemokraterna

Öhlund tillbaka som SD-topp

Efter två år i exil är Rune Öhlund tillbaks om ordförande för Sverigedemokraterna ai Sigtuna.

Efter det senaste halvårets storm kring SD i Sigtuna med anklagelser om rasism och misstänkt förskingring valde partistyrelsen att utesluta flera ledande medlemmar, bland annat ordföranden Inga-Lill Björkman och vice ordförande Nils Persson. Fler av SD-ledamöterna i fullmäktige är dessutom kvar som politiska vildar.

Men på onsdagskvällen valde man ny styrelse. Det är Rune Öhlund som under kuppartade former tvingades bort för två år sedan som är tillbaka som ordförande. Det var ett extrainsatt årsmöte med anledning av turbulensen under året.

Nuvarande gruppledare Gert Höglund valdes som förste vice ordförande och till andra vice ordförande valdes Samuel Stephan. Styrelsen består av sju personer varav tre är kvinnor; Åsa Bohman, Catalina Constaninescu och Ewa Rees.
– Fokus för den nyvalda styrelsen är att stärka det organisatoriska och politiska arbetet för att få ett ännu större förtroende för vår politik i Sigtuna, säger Rune Öhlund i ett uttalande

happyhomes_2019
defacto_helsida
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

sigtunavatten_standard
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

fme_oktober
defacto_outsider
nrh
colorama_april2
connys