centrum_jul_panorama
Gert Höglund och Rune ÖhlundFoto: Pressbild/Sverigedemokraterna

Öhlund tillbaka som SD-topp

Efter två år i exil är Rune Öhlund tillbaks om ordförande för Sverigedemokraterna ai Sigtuna.

centrum_jul_artikel

Efter det senaste halvårets storm kring SD i Sigtuna med anklagelser om rasism och misstänkt förskingring valde partistyrelsen att utesluta flera ledande medlemmar, bland annat ordföranden Inga-Lill Björkman och vice ordförande Nils Persson. Fler av SD-ledamöterna i fullmäktige är dessutom kvar som politiska vildar.

Men på onsdagskvällen valde man ny styrelse. Det är Rune Öhlund som under kuppartade former tvingades bort för två år sedan som är tillbaka som ordförande. Det var ett extrainsatt årsmöte med anledning av turbulensen under året.

Nuvarande gruppledare Gert Höglund valdes som förste vice ordförande och till andra vice ordförande valdes Samuel Stephan. Styrelsen består av sju personer varav tre är kvinnor; Åsa Bohman, Catalina Constaninescu och Ewa Rees.
– Fokus för den nyvalda styrelsen är att stärka det organisatoriska och politiska arbetet för att få ett ännu större förtroende för vår politik i Sigtuna, säger Rune Öhlund i ett uttalande

centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

defacto_jul
tp_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
fme_oktober
happyhomes_2019
ica_oktober
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh