moderaterna_sep2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ohlssons sponsrar Skånela

Ohlssons som i höst tar över insamling av hushållsavfall i kommunen går in som sponsor i Skånela.

Skånela IF och Ohlssons har tecknat ett sponsoravtal. I oktober tar Ohlsons över insamlingen för hushållsavfall i kommunen.
-Snart kör vi igång insamlingen av hushållsavfall i bland annat Sigtuna, och vi ser fram emot att ta ett större ansvar i kommunen. Därför är vi extra glada över möjligheten att sponsra Skånela IF och ser fram emot ett bra år med både nätverk och matcher, säger regionchefen Mikael Blomqvist i ett uttalande.

Skånela IF har tidigare tagit ansvar för skräpinsamling runt om på vägar i kommunen.
– Vårt Stockholmskontor ligger i Märsta, så det blir nära för oss att ta oss till Skånelas matcher och nätverksträffar. Klubbnamnet är ju dessutom väldigt passande för oss som är ett skåneföretag som etablerar sig i Stockholmsområdet, fortsätter Blomkvist.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

corner_helsida
connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad