bovard_sh
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Ödesmatch för Wings ikväll

Efter nederlag mot Tumba i onsdags är det nu kniven mot strupen för Wings i kvällens match hemma mot Rimbo.

banner_juni_artikel

Wings förlorade överraskande hemma mot Tumba i onsdags med 5-2. Därmed är det bara segrar som gäller framöver för märstalaget om det ska bli spel i ettan även kommande säsong. Hockeyförbundet har dragit åt svängremmarna i kvalserien och endast ett lag tar plats i ettan. Just nu innehar Tumba förstaplatsen efter två raka segrar men det återstår som bekant åtta matcher kvar. Ikväll möter Wings Rimbo i Märsta. Rimbo har inlett med två nederlag men inte blivit utspelat i någon av matcherna. Wings lär få slita hårt för en seger. Fredrik Strand och Christian Landberg svarade för målen mot Tumba men matchen var avgjort redan efter två perioder då Tumba ledde med 5-1. Inför kvällens match laddar Wings med Medlemspub i klubbstugan inför matchen.

defacto_helsida
colorama_april2
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019
midsommar_valsta_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

Ngarambe trea på Bauhausgalan

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe kom trea på 1500 meter på Bauhausgalan: - Ett tag låg jag sist och tänkte ”vad gör jag?”. Men jag kom tillbaka och vet att jag har en spurt. Det var en härlig känsla att plocka placeringar från 300 meter hela vägen in i mål. Alla hejade och det var kul att sätta pers, säger Yolanda i ett pressmeddelande.

nrh
colorama_april
fme_outsider
oppning_outsider
defacto_outsider
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
connys
sh_oppet
sh_bovard_out