arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Ödesmatch för Wings ikväll

Efter nederlag mot Tumba i onsdags är det nu kniven mot strupen för Wings i kvällens match hemma mot Rimbo.

centrum_pask

Wings förlorade överraskande hemma mot Tumba i onsdags med 5-2. Därmed är det bara segrar som gäller framöver för märstalaget om det ska bli spel i ettan även kommande säsong. Hockeyförbundet har dragit åt svängremmarna i kvalserien och endast ett lag tar plats i ettan. Just nu innehar Tumba förstaplatsen efter två raka segrar men det återstår som bekant åtta matcher kvar. Ikväll möter Wings Rimbo i Märsta. Rimbo har inlett med två nederlag men inte blivit utspelat i någon av matcherna. Wings lär få slita hårt för en seger. Fredrik Strand och Christian Landberg svarade för målen mot Tumba men matchen var avgjort redan efter två perioder då Tumba ledde med 5-1. Inför kvällens match laddar Wings med Medlemspub i klubbstugan inför matchen.

bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
valsta_utveckling_2
sh_oppet
colorama_april
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
fme_outsider