midsommar

Ödesmatch väntar för Wings

Wings förlorade klart mot Hanviken på onsdagen och därmed står det klart att säsongen avgörs på söndag mot Sollentuna.

Det har varit en berg- och dalbanesäsong för Wings. Efter en tung start på Vårettan har man senaste veckorna lyckats rada upp ett par segrar och ta sig över kvalstrecket. På onsdagen blev sviten bruten när man förlorade med 6-1 mot ett desperat Hanviken. Därmed blir det ödesmatch på söndag mot Sollentuna hemma i Pinbackshallen. Wings är i behov av tre poäng och Sollentuna av en om Hanviken tar full pott i sin match mot Nyköping. Skulle Wings förlora och Hanviken ta minst en poäng så blir det Wings som får kvala sig kvar. En seger och saken är biff, då är man klara för Division 1 även kommande säsong.

Målet: Blomqvist

varen2018
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sportfiskebanner2
brf_englamarken
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

februari

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

outsider_moderat
val2018
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
vuxentutbildning
objekt3
connys
objekt2
standard_ridskola
objekt4
sap_outsider
veterankraft_standard
forskontor
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset