julbanner

Ödesmatch väntar för Wings

Wings förlorade klart mot Hanviken på onsdagen och därmed står det klart att säsongen avgörs på söndag mot Sollentuna.

Det har varit en berg- och dalbanesäsong för Wings. Efter en tung start på Vårettan har man senaste veckorna lyckats rada upp ett par segrar och ta sig över kvalstrecket. På onsdagen blev sviten bruten när man förlorade med 6-1 mot ett desperat Hanviken. Därmed blir det ödesmatch på söndag mot Sollentuna hemma i Pinbackshallen. Wings är i behov av tre poäng och Sollentuna av en om Hanviken tar full pott i sin match mot Nyköping. Skulle Wings förlora och Hanviken ta minst en poäng så blir det Wings som får kvala sig kvar. En seger och saken är biff, då är man klara för Division 1 även kommande säsong.

Målet: Blomqvist

julbanner2
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

sigtuna_funkis

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

fme_jul

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
defacto_host2018
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

lager_bilnet

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

funkis_2
objekt2
komvuxq3_4
outsider
vanster_jul
objekt3
objekt4
connys
nrh_lania
colorama_vinter
sigtunavatten_standard