moderaterna_tack

Ödesmatch väntar för Wings

Wings förlorade klart mot Hanviken på onsdagen och därmed står det klart att säsongen avgörs på söndag mot Sollentuna.

Det har varit en berg- och dalbanesäsong för Wings. Efter en tung start på Vårettan har man senaste veckorna lyckats rada upp ett par segrar och ta sig över kvalstrecket. På onsdagen blev sviten bruten när man förlorade med 6-1 mot ett desperat Hanviken. Därmed blir det ödesmatch på söndag mot Sollentuna hemma i Pinbackshallen. Wings är i behov av tre poäng och Sollentuna av en om Hanviken tar full pott i sin match mot Nyköping. Skulle Wings förlora och Hanviken ta minst en poäng så blir det Wings som får kvala sig kvar. En seger och saken är biff, då är man klara för Division 1 även kommande säsong.

Målet: Blomqvist

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_host2018
happy_homes_juli
hostfest_centrum

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_banner_sep
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sportfiske_banner
sigtunavatten_standard
objekt4
nfc_vinter
sbrf_sep
skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
connys
objekt3
komvuxq3_4
outsider
objekt2