moderaterna_sep2020
Västra Bangatan är varje morgon och eftermiddag igenproppad när bommarna är nere.

Odensalabor: Kaos på Västra Bangatan

Odensalabor vittnar om kaos till och från Odensala varje morgon och eftermiddag förbi Västra Bangatan: - När bommarna är nere är det stopp för alla som ska norrut, säger en odensalabo till märsta.nu

Sigtuna kommun håller på med en del vägarbeten på Västra Bangatan i höjd med Märsta station. Den senaste veckan har det orsakat kaos särskilt för odensalabor som är beroende av den vägen för att komma till och från Märsta.
– Man har gjort om så att det är bara en fil från bussarna förbi järnvägsövergången mot Västra Bangatan och Odensala. När bommarna är nere är det stopp för alla som ska norrut, berättar en odensalabo för märsta.nu

Odensalabon filmade även trafiken en morgon
– Så där ser det ut varje morgon och eftermiddag.

Karolina Regius, kommunikatör på Kommunledningskontoret berättar för märsta.nu att filmen refererar till att köer bildas av järnvägsövergången.
– Just nu påverkas också framkomligheten av att det pågår kantstensomsättning där trafik från Odensala och centrala Märsta möts för sväng in mot järnvägsövergången. Detta arbete kommer att vara klart i mitten av nästa vecka. Därefter kommer mittrefugen att göras om. Det är ett arbete som beräknas ta ca tre veckor, säger Karolina Regius.

kcbygg_aug_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

festspec_host2020_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

connys_helsida
defacto_helsida
boisigtuna
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider