moderat_jul_nyar
Västra Bangatan är varje morgon och eftermiddag igenproppad när bommarna är nere.

Odensalabor: Kaos på Västra Bangatan

Odensalabor vittnar om kaos till och från Odensala varje morgon och eftermiddag förbi Västra Bangatan: - När bommarna är nere är det stopp för alla som ska norrut, säger en odensalabo till märsta.nu

Sigtuna kommun håller på med en del vägarbeten på Västra Bangatan i höjd med Märsta station. Den senaste veckan har det orsakat kaos särskilt för odensalabor som är beroende av den vägen för att komma till och från Märsta.
– Man har gjort om så att det är bara en fil från bussarna förbi järnvägsövergången mot Västra Bangatan och Odensala. När bommarna är nere är det stopp för alla som ska norrut, berättar en odensalabo för märsta.nu

Odensalabon filmade även trafiken en morgon
– Så där ser det ut varje morgon och eftermiddag.

Karolina Regius, kommunikatör på Kommunledningskontoret berättar för märsta.nu att filmen refererar till att köer bildas av järnvägsövergången.
– Just nu påverkas också framkomligheten av att det pågår kantstensomsättning där trafik från Odensala och centrala Märsta möts för sväng in mot järnvägsövergången. Detta arbete kommer att vara klart i mitten av nästa vecka. Därefter kommer mittrefugen att göras om. Det är ett arbete som beräknas ta ca tre veckor, säger Karolina Regius.

happyhomes_50
defacto_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys