halloween_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort mot Lindesberg

Skånela fick oavgjort, 31-31, mot Lindesberg på söndagen.

centrum_artikel

Det var en match där lagen följdes åt i målprotokollet i stort sett rätt igenom. Lindesberg lyckades koppla grepp med fyra bollar med 18-20 minuter kvar att spela, 24-20. Skånela gav dock inte upp utan inom loppet av tre minuter var man både ikapp och förbi i målprotokollet. Man ledde också med sex minuter kvar att spela med två bollar. Lindesberg kom upp i 29-29 och hade sen ledning med 30-29 och 31-30 innan Isak Nielsen fick matchens sista ord med 1.20 kvar att spela. Sista 80 sekunderna blev mållösa. Skånela är därmed fortsatt obesegrade men har även två oavgjorda i tabellen. Närmast väntar OV Helsingborg på lördag.

Målen
Ladan 7, Svarén 5, Wärnmark 5, Lindberg 4, Nielsen 3, Nilsson 3, Näslund 2, Isberg 1, Åkerman 1

helsida_var2021
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
connys
dack-outsider
bostad_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider