moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort mellan AIK och Skånela

Skånela fick med sig en poäng i bottenstriden när man spelade 24-24 mot AIK på söndagen.

centrum_artikel

Skånela såg ut att gå mot ny förlust i Damallsvenskan borta mot AIK. Man låg under med fem mål i andra med tjugo minuter kvar att spela. Avslutningen blir dock fenomenal för märstalaget som gjorde 10-5 på AIK och därmed fick med sig en poäng. Sista ordet fick Filippa Sarenbrant med straffmål med 28 sekunder kvartal spela. De kunde även ha blivit tre poäng, Skånela lyckas nämligen erövra bollen sista sekunderna och Filippa Sarenbrant skulle gå på skott när sekretariatet i Solnahallen felaktigt blåste av matchen. Efter smärre tumult blev det ett frikast till Skånela som dock inte ledde till något mer. I tabellen är Skånela på kvalplats efter sex matcher.

Målen: Sarenbrant 7, Kardell 5, Libom 3, Lannermalm 3, Tenggren 2, Schaffer 2, Lalovic, Lindén

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

mod_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
moderat_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider