moderaterna_riksdag
Simon LindbergFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort igen för Skånela

Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

Skånela hade genomgående 4-5 måls ledning i matchen mot Tyresö. Tyresö spelade ofta 7 mot 6 men trots det kunde Skånela inte punktera tillställningen.
– Vi missar en massa frilägen plus att dom är bra i 7-6. Vi får inte träff på det, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

Jimmy Karlsson kom till start utan Åkerman och Dante Linden samt att han fick Gustav Näslund skadad under matchen.
– Vi blir nog trötta i andra också.

Det missades trots det frilägen på löpande band, sex frilägen räknade Karlsson till att hans mannar missade i andra. Ett onödigt poängtapp i toppstriden.
– Vi kan sätta spiken i kistan. Det var det suraste krysset hittills. Vi släpper 32 men borde kunna göra fler mål. Vi måste bli bättre på att stänga matcher, 2-3 av kryssen ska vi kunna stänga, det är synd, sa Jimmy Karlsson.

Målen
Lindberg 6, Ladan 5, Östling 5, Nilsson 5, Näslund 4, Svarén 4, Wärnmark, Nielsen, Tapper

happyhomes_sommar2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
connys_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out