moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort i Slaget om Uppland

Skånela och Rimbo spelade oavgjort, 30-30, i Sparbankshallen i Rimbo.

Skånela kämpade ikapp underläge mot Rimbo och räddade en poäng till slut, det var som vanligt händelserikt när lagen möttes men denna gång blev det ingen urspårning som förra gången när det var fullt slagsmål efter slutsignalen. Skånela ledde inledningsvis och nästan in i paus, Rimbo fick in 16-16 med fyra sekunder kvar. I andra är det Rimbo som kopplar grepp om matchen och leder med en kvart kvar med fem bollar, 26-21. Skånela äter sig dock in i matchen och lyckas komma ikapp till 30-30 med 1.45 kvar att spela.

Målen
Wärnmark 7, Näslund 6, Tapper 5, Östling 4, Nilsson 3, Ladan 3, Nielsen

2020_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
connys