arlandagk_panorama

Oavgjort i seriefinalen

FC Arlanda spelade oavgjort mot Uppsala-Kurd på söndagen.

banner_juni_artikel

Ettan Uppsala-Kurd tog emot tvåan FC Arlanda i Division 4 på söndagen. Det var länge mållöst i första men i de sista minuterna kom ledningsmålet för Arlanda via Roy Zeino. Glädjen blev dock kortvarig då Uppsala-Kurd i anfallet efter fick straff som Toni Arapovic förvaltade på bästa sätt. Andra blev mållös och därmed delad pott mellan lagen. Uppsala-Kurd leder serien med två poäng före Arlanda. Lagen har skaffat sig ett försprång ner till trean Håbo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Herrlagets match mot @uppsalakurdfk slutar oavgjort 1-1, målskytt Roy Zeino! ⚽️💚 #fcarlanda #arlandafamiljen

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

midsommar_valsta_helsida
colorama_april2
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sommar
sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

banner_juni_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

fme_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

fme_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh
colorama_april
sbrf_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider