centrum_panorama2020

Oavgjort i seriefinalen

FC Arlanda spelade oavgjort mot Uppsala-Kurd på söndagen.

Ettan Uppsala-Kurd tog emot tvåan FC Arlanda i Division 4 på söndagen. Det var länge mållöst i första men i de sista minuterna kom ledningsmålet för Arlanda via Roy Zeino. Glädjen blev dock kortvarig då Uppsala-Kurd i anfallet efter fick straff som Toni Arapovic förvaltade på bästa sätt. Andra blev mållös och därmed delad pott mellan lagen. Uppsala-Kurd leder serien med två poäng före Arlanda. Lagen har skaffat sig ett försprång ner till trean Håbo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Herrlagets match mot @uppsalakurdfk slutar oavgjort 1-1, målskytt Roy Zeino! ⚽️💚 #fcarlanda #arlandafamiljen

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_helsida2020

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

festspec_corona_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider