moderat_sommar

Oavgjort i seriefinalen

FC Arlanda spelade oavgjort mot Uppsala-Kurd på söndagen.

centrum_artikel

Ettan Uppsala-Kurd tog emot tvåan FC Arlanda i Division 4 på söndagen. Det var länge mållöst i första men i de sista minuterna kom ledningsmålet för Arlanda via Roy Zeino. Glädjen blev dock kortvarig då Uppsala-Kurd i anfallet efter fick straff som Toni Arapovic förvaltade på bästa sätt. Andra blev mållös och därmed delad pott mellan lagen. Uppsala-Kurd leder serien med två poäng före Arlanda. Lagen har skaffat sig ett försprång ner till trean Håbo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Herrlagets match mot @uppsalakurdfk slutar oavgjort 1-1, målskytt Roy Zeino! ⚽️💚 #fcarlanda #arlandafamiljen

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

marina_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
marina_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
nrh