panorama_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort för Skånela mot GUIF

Skånela och GUIF delade på poängen i Vikingahallen trots klar ledning för Skånela i första halvlek.

Skånela rivstartade i första och hade både 7-1 och 11-4 innan gästerna vaknade till liv. Till paus var ledningen bara två bollar och i andra var det Skånela i ledning konstant men GUIF vägrade ge sig. Med 7.30 kvar ledde Skånela med två bollar, resten av tiden vann GUIF med 4-2 och därmed var det 24-24 på resultattavlan. Noterbart var att GUIF ledde med 35 sekunder kvar och Skånela räddade poängen genom Lovisa Kardell med tretton sekunder kvar.

Målen
Sarenbrant 8, Lannermalm 4, Lindén 4, Kardell 3, Lundin 2, Lundström 1, Lindgren 1, Olofsson 1

defacto_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

connys_helsida

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022